Suzhou Quanhua

Produsen Profesional
Produk Kompos

Suzhou QUANHUA Biomaterial Co., Ltd., (www.naturecutlery.com) minangka pabrikan profesional ing China kanthi 4 bangunan tanduran lan pengalaman 15+ taun, ngasilake lan nyediakake atusan yuta peralatan makan menyang saindenging jagad, utamane kanggo negara-negara sing duwe plastik. -larangan, kayata AS, Inggris, Italia, Denmark, Jerman, Kanada, Walanda, Romania, Singapura, Korea, lsp.

Quanhua

Pengalaman sing sugih & Layanan Kualitas Tinggi

Kabeh cutlery bisa dibuwang, biodegradable lan kompos.

Bahan mentah yaiku PLA ( Polylactic acid utawa polylactide ), yaiku kanggo sajian kadhemen, lan CPLA utawa TPLA ( Crystallized PLA), sing digawe kanggo produk nggunakake panas sing luwih dhuwur.

Nyedhiyakake atusan yuta peralatan makan menyang saindenging jagad

Utamane kanggo negara-negara sing duwe larangan plastik, kayata AS, Inggris, Italia, Denmark, Jerman, Kanada, Walanda, Rumania, Singapura, Korea.

Produk Paling Popular